Tel. 93 756 11 75
Contacte     Notícies      rss
El nostre objectiu és ser productors de planta forestal de grans dimensions amb la finalitat de servir altres vivers, gardens, constructores, etc, ajustant al màxim els preus en funció de les quantitats a servir.

L’alzina, el suro i l’arboç són plantes preuades en la jardineria per la seva rusticitat i per tenir verd tot l’any. El suro (o alzina surera) i sobretot l’arboç, quan es tracta d’exemplars de gran port realcen i magnifiquen un jardí.

Aprofitant que aquestes espècies són presents en la majoria de boscos que la nostra empresa gestiona, hem iniciat un nou camí dirigit cap al desarrelament i aprofitament d’aquestes plantes per a jardineria.

El fet de conèixer moltes finques forestals permet trobar bons exemplars i condicions idònies pel el seu desarrelament garantint així plantes de qualitat.

Notícies de Viver Forestal

Recollida de pues en Can Pagès

Recollida de pues en Can Pagès

15 abril, 2013

Recollida de pues per a l'empeltada de pi pinyer d'enguany a Can Pagès (Arenys d'Empordà) Aquest 2013 serà el tercer any d'empeltar a Can Pagès. Com els anteriors hem cercat la pua de peus productors seleccionats prèviament d'entre les finq... Llegir més

Parque de Arganzuela

Parque de Arganzuela

15 octubre, 2010

Arbres escollits per al Parque de Arganzuela Després de visitar durant uns dies vivers de Barcelona i Girona, els paisatgistes responsables de la construcció del Parque de Arganzuela (Madrid) opten per escollir els nostres arbres per a la s... Llegir més

Totes les notícies