Tel. 93 756 11 75
Contacte     Notícies      rss

Plans Tècnics realitzats per a particulars i empreses

Entre els nostres clients, a banda dels propietaris particulars, destaquen empreses com:

  • Nestlé Waters España S.A. concretament del bosc on s’ubica el brollador de l’Aigua de Viladrau.
  • Miguel Torres S.A., gestionant els boscos adjunts a les vinyes de la seva propietat, amb un patrimoni forestal superior a les 1.000 ha.
  • Can Ràfols del Caus S.L., amb un Pla Tècnic de Gestió i Millora Forestal de la finca de més de 450 ha a l’Alt Penedès.
  • Aigües del Montseny S.A., el Pla Tècnic de  La Serra, on s’ubica la nova planta embotelladora d’Espinelves.
  • Parc de Belloch S.A., situat en el municipi de la Roca del Vallès, al seu límit amb Cardedeu, on s’ubica un viver de recent creació.

Plans Tècnics a Ajuntaments i altres institucions

El PTGMF de les forests municipals d'Argentona

Aprovat el 23/12/2004, són dues peces de bosc amb una superfície forestal total de 11,13 ha. S’han programat treballs de conservació i millora, compatibilitzant-ho amb un ús social del bosc, sobretot a la Font Picant. Durant l’any 2005 l’Ajuntament d’Argentona està portant a terme un Pla Ocupacional per a realitzar els treballs forestals.

Plà Tècnic de Gestió i Millora Forestal

Presentat al DMAH el 23/06/2005, actualment pendent d’aprovació. Superfície forestal de 65,22 ha, dins del Parc Natural del Montnegre-Corredor. Es proposen treballs de millora del bosc i condicionament de franges de protecció en les zones que volten nuclis urbans de l’Ajuntament de Dosrius. Els treballs d’obertura de les franges de protecció els porta a terme la nostra empresa.

Plà Tècnic de Gestió i Millora Forestal

Conegut al Vallès Occidental, el Bosc de Santiga és un pulmó verd de 29,32 ha que l’Ajuntament de Barberà del Vallès conserva en mig de nuclis urbans i polígons industrials. El PTGMF engloba a més altres zones forestals amb un total de 38,76 ha. Durant els anys 2004 i 2005 l’ajuntament junt amb l’empresa municipal coordina un Taller Ocupacional, essent la nostra empresa la responsable de la Direcció d’Obra.

Notícies de Projectes

Sorry, no posts matched your criteria.

Totes les notícies